Daghan 100% Karizma

Katılma Tarihi: May 2009
|
RE: Dağhan Külegeç hakkındaki düşünceleriniz
Daghan Cok Yakisikli ,
Ve Karizmatik ,
|
|
|
18-05-2009 16:30:00 PM |
|
mamix_34

|
usta bir oyuncu ve yakışıklılığı kadar sempatik ve karizma
Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
|
|
|
19-05-2009 09:49:32 AM |
|
son_ay

|
bence doğuştan yetenekli bir oyuncu gerçekten karizmatik bir kişi oynadığı karakterlerle etkilemeyi başaran bir oyuncu o benim yıldızım onu çok seviyorum iyiki böyle bir oyuncunun hayranıyım onu çok seviyorum
dağ_han son_ayZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
orjinal adam Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
|
|
|
20-05-2009 08:32:37 AM |
|
melisageda

|
dağhan tatlı sempattik karizmatik iyi doğru dürüstt.... Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz. ;D
valla mükemmel bir oyuncu mükemmel bir insan allah başarılarını sonsuz etsin inş.
|
|
|
24-05-2009 16:24:57 PM |
|
BELİNAY

|
ne söylesek az kalır o bizim ''orjinal adamımız''
Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
ρєℓιη&ιяєм
eski kullanıcı adım:PELİN_KY_AE
|
|
|
24-05-2009 18:11:06 PM |
|
daghan_ebru

|
ben simdi baslasam say say bitmes Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
tek bir kelimeyle anlatmaya calissamda olmas Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
onu cok seviyorum (L)
Koydum sevinclerimi önüme...
Baktim hepsi sensin !...
♥
|
|
|
24-05-2009 18:13:26 PM |
|
dağhan_efe

|
say say bitmez ama en güzeli hiçbir eğitimi olmamasına rağmen böyle başarı sergilemesi müthiş Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
|
|
|
27-05-2009 17:42:34 PM |
|
pelinci..!!

|
çok başarılı bi oyuncu karizmtk tatlı sempatik çok var valla say sat btmez (:
|
|
|
27-05-2009 18:57:00 PM |
|
DaqhanMerem

|
onu çok sevdiğimi herşeyini beğendimi bitane olduuğuu
çok yakışılkı sempatikk olduğunuu
oo bnm herşeym olduğunu derdim