melisageda

Katılma Tarihi: May 2009
|
RE: Dağhan Külegeç - Vodafone 3G reklamı
çook güzel bende yeni izledim eklemesi benden;
imzalar yetenekli arkadaşlardan =)))
bilgisayarada indirdim...=))
|
|
|
01-11-2009 23:52:12 PM |
|
cypriot

|
çok güzel reklam ama içim cız etti ya.kavak yellerinden ayrıldı ve reklam filmi çekti Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
NEYLEYİM DAĞHAN'SIZ KAVAK YELLERİNİ ???Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
|
|
|
02-11-2009 01:47:16 AM |
|
DqhneFe

Katılma Tarihi: Jun 2009
|
(02-11-2009 12:25:48 PM)sevimli_514 Yazılan: çok güzel reklam yaa bir insan bu kadar mı şirin olur =)
teşkkürler
-Ben aklımı senle bozdum hic kimseyle isim olmaz..Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
|
|
|
02-11-2009 15:01:44 PM |
|
daghan_ebru

|
Ay ay reklami izle izle doymuyor insan ya (L)
sen nasil teknologiyi seviyorsan bende (bizde) seni seviyorum(z) Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Böyle oldugma bakmayin valla Daghani seviyorum seviyorum ya Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Cok özlemisim :'( (L)
Yine beni ekrana yapistirmaya basardin Kalbimin Prensi (L) <3 Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Her zaman izledigimde yüzümde nasil gülümseme olusdugnu farkediyorum Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Varmi senden Orjinal'i (L)
insan cidden ancak bukadar sirin olur (L)
Ayrica Reklam icim tesekkürler Admin artik 24 saat boyunca acip acip izlerim ben bunu Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Koydum sevinclerimi önüme...
Baktim hepsi sensin !...
♥
(Bu Mesaj 02-11-2009 18:53:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : daghan_ebru.)
|
|
|
02-11-2009 18:50:47 PM |
|
mira

|
süperrrrrr
Yildizlari süpürürsün, farkinda olmadan,
Günes kucagindadir, bilemezsin.
Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür,
Cigerinde kuruludur orkestra, duymazsin.
Koca bir sevdadir yasamakta oldugun, anlamazsin.
Uçar gider, kossan da tutamazsin
|
|
|
02-11-2009 21:46:06 PM |
|
Emir

Katılma Tarihi: Nov 2009
|
Dağhan 'ı ekranlarda tekrar görmek çok güzel. Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
|
|
|
03-11-2009 15:49:31 PM |
|
c.e.r.e.n

Katılma Tarihi: Jun 2009
|
|
|
03-11-2009 18:41:48 PM |
|
CZFT

Katılma Tarihi: Dec 2009
|
Süper Olmus Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
|
|
|
06-12-2009 16:16:20 PM |
|