Yeni Yüzümüzle Hizmetinizdeyiz

Cevap Gönder 
Dağhandan açıklama
Yazar Mesaj
sevimli_514 Çevrimiçi

Katılma Tarihi: May 2009
Rep Puanı: 68
Sad Dağhandan açıklama
Arkadaşlar bir arkadaşımız Dağhanın facene sürekli mesaj göndermiş ve Dağhan sonunda dayanamayıp cevap vermiş ve bu cevp gerçekten tüm umutlarımızı kırmaya yeterli...
Buyrun cevabı bu
"Sadece insanlar istiyor,seviyor diye ben çalışmak,paylaşmak istemediğim insalarla çalışamam ki...Kimsenin bilmediği,bilemeyeceği,bilmesine gerek olmayan bir sürü şey yaşandı...İnsanlar diziyi izlediler Efeyi sevdiler ne güzel...Ama o dizinin nasıl çekildiğini bilemezler.Dağhanı bilemezler...Çünkü tanımıyorlar.İnsanların sevgisi ilgisi güzel...Ama bilmeyecekleri şeyler olduğunu anlamadan bu kadar istekte bulunmalarına ben birşey diyemem...Efe hikayeside sadece seyirciyi kandırmak için..."Diziye dönmem..." kızmayın bana teşekkürler..."

Bu cevaplar Dağhanın o ortamda ne kadr kırıldığını göstermeye yeter de artar bile...Diziyi izlmeyelelim arkadaşlar Timsin tuzağına düşmeyelim...

Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
24-11-2009 19:01:18 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Can' Çevrimdışı

Katılma Tarihi: Jun 2009
Rep Puanı: 44
RE: Dağhandan açıklama
Off Tamamen Bütün Umutlarımız Bitti Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Tesekkürler Ebru..

24-11-2009 19:21:39 PM
sevimli_514 Çevrimiçi

aynen öyle canım malesef
rica ederim

Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
24-11-2009 19:31:48 PM
Can' Çevrimdışı

Katılma Tarihi: Jun 2009
Rep Puanı: 44
Ama Birde Profesyonel Bi Oyuncu Böyle Birsey Söylemez Gibime Geliyor Ama..Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Neyse Bekleyip Görceğiz Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

24-11-2009 19:46:35 PM
sevimli_514 Çevrimiçi

o konuda haklısın ama o kadar çok sorulmuşki bilmiyorum tabii yinede

24-11-2009 19:56:39 PM
melisageda Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 16
baya bir iihtimal var ama doruda olabilir yanlışta bizim görevimiz İZ-LE-ME-MEK tabi fragmanda GERÇEK HAYAL OLMAYAN EFE'yi görene dek teşekkürler
24-11-2009 20:44:33 PM
daghan_pelin Çevrimdışı

**

Katılma Tarihi: Aug 2009
Rep Puanı: 8
ben biliyordum gelmicegini yani
az cok tahmin edebiliyordum
ama yani benimde cok ufakta olsa bir parca umut varmiski icimde
bunu okuyunca oda gitti
bu arda özeti okudunuzmu kavak yellerini yok efe hakkinda konuscaklarmiymis ne
bende tam okumadi
heb tuzak ark.lütfen bakmayi bazilari bakmiyorum diyo ama bakiyo ben baya kisiler gördüm
daghan yoksa bende yokum dieyen ama kavak yellerinin saniyesnii bile kacirmayan LÜTFEN BAKMAYIN

(Bu Mesaj 24-11-2009 21:02:09 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : daghan_pelin.)
24-11-2009 21:00:42 PM
meLiSSa* Çevrimdışı

**

Katılma Tarihi: Nov 2009
Rep Puanı: 0
Ya bu haber doğru olamazz off =( Çok üzüldüm ama haklı...

24-11-2009 21:28:55 PM
cypriot Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 5
malesef o hesap doğru ve gerçekten dağhan o.ayrıca kendi ağzından duyuyoruz annesinden duyuyoruz ama halen kanıyor isanlar.ayrıca dağhanında geri döneceğini bunun için açıklama ypmadığını bu cevaptan artık nasibini aldılar ve anladılar.eğer dönecek olsa timsi kavak yellerini eleştirmezdi.

NEYLEYİM DAĞHAN'SIZ KAVAK YELLERİNİ ???Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
24-11-2009 22:06:59 PM
Admin Çevrimdışı

Rep Puanı: 37
ben Dağhanın ağzından duymadan hiçbirşeye inanmama kanısındayım
facebookda binlerce dağhan külegeç hesabı var
profesyonel bir oyuncu bu zamana kadar hiç bir yerde tv de bile açıklama yapmamış , facebookda gönderilen mesajamı cvp verecek
bana inandırıcı gelmiyor ...
her zaman dediğim gibi bekleyip göreceğiz ...

Forum Kurallarını Okudunuz mu ?
Flood Mesaj Nedir ?

25-11-2009 00:28:21 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Gönder 

Dağhandan açıklama
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu

Derecelendir
  • 1 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

diziler Bedava Hit Siteler

Dağhan Külegeç , Dağhan Külegeç Biyografi , Dağhan Külegeç Resimler , Kavak Yelleri , Dağhan Külegeç Offical Web Site
Link Değişim Alanı ; Siteni Ekle , Dağhan Külegeç