Yeni Yüzümüzle Hizmetinizdeyiz

Cevap Gönder 
Kelebek Ömrü
Yazar Mesaj
sevimli_514 Çevrimiçi

Katılma Tarihi: May 2009
Rep Puanı: 68
Kelebek Ömrü
Arkadaşlar bu senaryo bana ait değil bir arkadaşım yazmıştı ona ait ama ben çok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim
Başrollerde Dağhanda var eğer beğenirseniz 1.bölmü ekliycem

Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

Nefret sonsuza kadar sürecekmiş gibi görünürken mutluluk niye bir kelebek ömrü gibi kısa sürer.

TANITIM
Sevmek,güvenmek,dostluk,yaşam zordur.Ama bunları birilerini kırmadan birileri tarafından kırılmadan öğrenmek her şeyden zordur.İki genç kız birinin annesi birinin babası yüzünden birlikte yaşamak zorundalar.İkisi de inatçı…Peki onların birbirlerine olan nefreti bu denli uzun sürerken sevgileri niye bir kelebeğin ömrü gibi kısa sürer…
Onlarla birlikte üzülüp onlarla birlikte sevineceğiniz bir gençlik hikayesi...

KARAKTERLER

ÖYKÜ KAYA:Babasını 5 yaşında kaybetmiştir.Annesiyle olan yaşamının zorluklarına göğüs germeye çalışırken annesi sınıf arkadaşı Bilge’nin babasıyla ikinci bir evlilik yapar ve hayatı tekrar alt üst olur.Bilge’nin Öykü’ye karşı olan nefreti ve hala alışamadığı üvey babası Serhat Bey Öykü’nün hayatını iyice zorlaştırmıştır.Arkadaşları Ali Fatih ve Eylül’ün desteğiyle bugünleri aşmaya çalışmaktadır.
BİLGE HAYAT:Annesi ve babası ayrıdır.Annesi İngiltere’de ikinci eşiyle birlikte yaşamaktadır.Bilge ise İstanbul’da babasıyla mutlu bir yaşam sürerken kısa bir süre önce hayatına giren Zeynep Hanım ve Öykü’ye bir türlü alışamamıştır.Onları ailesinin tekrar bir araya gelmesini engelleyen unsurlar olarak görmektedir.Ali’ye duyduğu aşk da Öykü’den nefret etmesinin bir diğer nedenidir.Öykü ve Ali’nin sıkı dostluğunu kıskanmaktadır.
ALİ USTA:Ailesiyle birlikte yaşamaktadır.Maddi durumları oldukça iyidir.Almanya’da yaşayan Burak adında bir abisi vardır.Öykü’nün çok çok yakın bir arkadaşıdır.Tabii Öykünün bildiği kadarıyla...Aslında Öykü’ye tanıştıklarından beri aşıktır.Ancak onu kaybetmekten korktuğu için bir türlü bu gerçeği ona açıklayamaz.
EYLÜL DEMİR:Dayısıyla beraber yaşamaktadır.Annesi ve babası Trabzon’dadır.Öykü’nün en yakın arkadaşıdır.Hayat dolu cıvıl cıvıl bir kızıdır.Tek sorunu ailesinin uzakta olmasıdır,ancak buna alışması gerektiğinin farkındadır.Fatih’in sevgilisidir ve onu çok sevmektedir.
FATİH ÇALIK:Ablasıyla beraber yaşamaktadır.Annesi ölmüş babası ise yeni eşiyle başka bir ile yerleşmiştir.Fatih çevresini bırakıp gitmek istemediğinden ablası Ece ile yaşamaktadır.Tıpkı Eylül gibi deli dolu bir insandır.Ancak bunun yanında gerektiği zaman fazlasıyla mantıklı olmayı başaran biridir.
SERDAR MUTLU:Serhat Bey’in çok yakın bir aile dostunun oğludur.Bilge’ye saplantılı bir şekilde aşıktır.Bilge’ye olan aşkı onu Bilge’nin okuluna sürükler.Bilge’lerden iki yaş büyük yani 19 yaşındadır.Serseriliği okulunu bile tam anlamıyla okumasına engel olmuştur.Ama Bilge dışında kimse bunu bilmemektedir.
ALP GÖREN:Eylül’ün dayısıdır.26 yaşındadır.Özel bir hastanede psikologdur.Hobi olarak haftasonları bir barda şarkı söylemektedir.Fatih’in ablası Ece’ye aşıktır.Fakat karşılık alamamaktadır.Eylül ileoldukça rahat bir yaşam sürmektedirler.
ECE ÇALIK:Fatih’in ablasıdır.25 yaşındadır.Bir şirkette halkla ilişkiler müdürüdür.En son yaşadığı ilişkiden sonra erkeklere olan güvenini tamamen yitirmiştir.Bu nedenle Eylül’ün dayısı Alp’i deli gibi sevmesine rağmen yaşadığı ilişkinin yanılgısıyla ona karşılık verememektedir.
ZEYNEP HAYAT:32 yaşında bir hemşiredir.Kızını tek başına büyütmenin zorluklarına uzun süre göğüs germiş fakat daha fazla bu yükün altında kalamamış ve ikinci bir evlilik yapmış bir kadındır.Eşini evliliklerinin 12. yılında kaybetmiştir.Yeni eşi Serhat’ın kızı Bilge ile anlaşmaya çalışmakta ama bu onun içi çok da kolay olmamaktadır.
SERHAT HAYAT:38 yaşında bir doktordur.Eşiyle uzun süren kavgalarına daha fazla katlanamamış ve boşanma kararı almıştır.Çalıştığı hastanede tanıştığı Zeynep hanım ile hayatını birleştirmiştir.Hayatındaki en önemli varlığı kızı Bilge’dir ve onun istediklerini fazlasıyla yerine getirmektedir.

DİĞER KARAKTERLER
BETÜL:Bilge’nin en yakın arkadaşıdır.
SEMİH:Betül’ün erkek arkadaşıdır.
HAZAL:Fatih’e saplantılı bir şekilde aşık olacaktır.Serdar'ın kuzenidir.
RUHİ&MELEK:Ali’nin babası ve annesidir.
ALİYE&MURAT:Eylül’ün anne ve babasıdır.
MEHMET&NUR:Fatih ve Ece’nin babası ve üvey annesidir.
TURGUT&ŞENAY:Serdar’ın babası ve annesidir.

Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
25-10-2009 13:40:47 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Admin Çevrimdışı

Rep Puanı: 37
RE: Kelebek Ömrü
profesyonel bir senaryo tanıtımı olmuş gerçekten acaba bölümler nasıl olacak
bu arada dağhan hangi karekter acaba merak ettim...

Forum Kurallarını Okudunuz mu ?
Flood Mesaj Nedir ?

25-10-2009 13:48:23 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
daghan_pelin Çevrimdışı

**

Katılma Tarihi: Aug 2009
Rep Puanı: 8
güzel bir senaryoya benziyo....
ne zaman baslamayi düsünüyorsun acaba ??

25-10-2009 14:26:22 PM
Can' Çevrimdışı

Katılma Tarihi: Jun 2009
Rep Puanı: 44
(25-10-2009 13:48:23 PM)Admin Yazılan:  profesyonel bir senaryo tanıtımı olmuş gerçekten acaba bölümler nasıl olacak
bu arada dağhan hangi karekter acaba merak ettim...

25-10-2009 14:32:57 PM
son_ay Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 51
canım yine harikasın ya devamını istiyorum gelsin yine alıntı bekliyorum harika paylaşımın için çok tşklerZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

dağ_han son_ayZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
orjinal adam Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
25-10-2009 18:26:09 PM
sevimli_514 Çevrimiçi

evet işte başlıyorum beğenmenize çok sevindim arkadaşıma teşekkür etmek lazım =)
adminim Dağhan Fatih karakterinde rol alıyo Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Karakterlerimiz Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

Fatih: Dağhan Külegeç
Öykü:Aslı Enver
Eylül:Merve Sevi
Ali:Burak Sağyaşar
Ece Çalık:Rojda Demirer

1. BÖLÜM
(Kayıp)

Öykü: Anne kırmızı süveterim nerde?!
Bilge: (Aniden kapıyı açar) Biraz daha bağırsaydın bütün mahalle duyacaktı! Al işte burada! (Süveteri Öykü’ye doğru fırlatır)
Öykü: Ne arıyor bu sende!
Bilge: Öyle hoş bir süveterdi giyeyim dedim…Senin bu süveteri seçecek kadar zevkli olabileceğini düşünmemiştim…
Öykü: Hayret bir şey ya sen ne hakla odama izinsiz giriyorsun!
Bilge: Valla burası benim evim güzelim…Sen benim evimde yaşarken bana soruyor musun?
Öykü: Ya bela mısın sabah sabah!
Bilge: Çok mu kızdın? Kıyamam ama yapma böyle kardeşiz biz…
Bilge son cümlesini söyledikten sonra sessizce odadan çıkmıştır.Öykü de üstünü giydikten sonra aşağı iner.
Zeynep: Günaydın kızım
Öykü: (Ters bir şekilde) Günaydın…
Zeynep: Hayırdır solundan kalktın galiba yine
Öykü: (Bilge’ye bakarak) Yaa öyle oldu biraz!
Serhat: Günaydınlar
Bilge: Günaydın babacım (Babasına sarılır)
Öykü: (Bilge’ye bozulmuştur) Neyse ben çıkıyım artık Ali gelir birazdan…
Zeynep: Eee kahvaltı…
Öykü: Okulda ederim…Hadi hoşça kal anne
Bilge: Beni de bekle! Görüşürüz babacım
Öykü ve Bilge çıktıklarında Ali dışarıda beklemektedir.Bilge hemen Ali’nin yanına gider ve Ali’nin boynuna atlar.Ali Bilge’yi gördüğüne pek sevinmemiştir.Ali Öykü’ye bu nerden çıktı der gibi bir bakış atar.Öykü ise sessizce güler.
Ali: Hayırdır Bilge nedir bu sevgi patlaması…
Bilge: Öyle içimden geldi nasılsın?
Ali: İyi iyi de okula geç kalmazsak daha iyi olucam…Öykü n’aber?
Öykü: İyilik senden?
Ali: İyi nolsun ?
Bilge: Eee ne yaptın haftasonu?Sizin mekandaydım ama göremedim seni…
Ali: Uğramadım bu hafta…Eee Öykü çalıştığımız yerleri tekrar ettin mi?
Öykü: Evet ettim de…
Bilge: (Öykü’nün sözünü keserek) Ya bırak canım şu ders muhabbetini…
Ali ve Öykü Bilge’nin konuşmasını dinleyerek okula doğru yol alırlar.O sırada Ece de Fatih’i uyandırmaya çalışmaktadır.
Ece: Fatih hadi ablacım ya geç kalıcaksın yine!
Fatih: Abla 5 dakka daha ya n’oluurr?
Ece: Son 20 dakikadır aynı şeyi söylüyorsun! 5 saniye içinde kalk o yataktan yoksa senin meşhur sürahi devreye girecek!
Fatih: (Ayağa fırlar) Tamam tamam kalktık işte! Off off!
Ece: Ablaya oflama! Hadi kahvaltıya marş marş =D
Fatih: Tamam başımın belası ablacım tamam!
Ece: Duyuldunuz beyefendi…Biraz daha buraya gelmezsen asıl baş belası nasıl olur göreceksin!
O sırada kapı çalar.Kapıda Eylül vardır.
Eylül: Fatih gelmeyince ben geleyim bari dedim
Ece: Hoş geldin canım…Seninki şimdi kalktı…Geç kahvaltı yapalım…
Eylül: Tahmin etmiştim Yok Ece ablacım sağol dayımla ettik biz
Ece: Hmm öyle mi? Fatiiih hadi Eylül geldi!
Fatih: (Koşarak gelir,Eylül’ü öper) Hadi abla biz kaçtık…
Ece: Eee kahvaltı (Demeye kalmaz Fatih Eylül’ü de alıp çıkar) Ay deli edecek bu çocuk beni
Eylül: Ya ayıp oldu ablana niye öyle apar topar çıkarıyorsun…
Fatih: Olmaz bir şey Allah bilir gülüyordur o şimdi
Eylül: Deli sevgilim benim
Fatih: Aşkım…Hazır sevgilim demişken şu günaydın öpücüğü çok acelye mi geldi ne
Eylül: (Fatih’in elinden çeker) Okula geç kalıyoruz aşkım =D
Gülerek okula doğru yürümeye devam ederler.Bilge,Ali ve Öykü ise okula varmışlardır.
Bilge: İşte öyle…Aaaa okula gelmişiz…Zaman nasıl geçti hiç anlamadım valla
Ali: Yaa hiç sorma…(Öykü çaktırmadan güler) Aaa bak Betül de ordaymış hadi görüşürüz Bilge’cim
Bilge: Tamam canım görüşürüz öpüldün
Öykü: Hala öpüldün diyor ya şu 15 dakikada 50 defa öptü zaten =D İyi savdın ama
Ali: Bunaldım ya…Hayret bir şey =D
Sınıfa doğru yola çıkarlar Bilge de Betül’ün yanına gitmiştir.
Bilge: Günaydın…N’apıyorsun burada?
Betül: Semih’i bekliyorum…
Bilge: Öleceksin Semih Semih diye…
Betül: Sen farklısın sanki Semih benim sevgilim Ali senin neyin?
Bilge:Tamam be tamam…Hah geliyor işte hayatının aşkı…
Betül: Öyle tabii… (Semih’e sarılır) Aşkım nasılsın?
Semih: İyi…
Bilge: (Semih’in sözünü keser) Öpüşüp koklaşmanız bittiyse sınıfa çıkalım ha! Zil çaldı malumunuz!
Semih: (Betül’ün kulağına) Bilge hanım yine pek gerginler…
Betül: Hiç sorma…
Semih: Ali mi yine?
Betül: Başka ne olabilir?
Bilge: Hadi ama ya!
Betül: Tamam tamam geldik…
Onlar da sınıfa çıkarlar.Gül hoca gelir ve ders başlar.Ders başladıktan 15 dakika sonra Eylül ve Fatih gelirler.
Gül Hoca: Ooo çocukar gelmeseydiniz yatağınızdan kalkıp buraya kadar gelmeniz zor olmuştur.
Fatih: Yaa değil mi hocam? Benim de hiç niyetim yoktu gelmeye ama ablam işte =D (Eylül Fatih’e çimdik atar) Aaah! N’oldu ya?!
Eylül: Ne n’oldu?! Hocam biz çok özür dileriz…
Semih: Genç aşıklar onlar hocam…Muhabbetlerini bölmek istememişlerdir…
Fatih: Sussana lan sen!
Gül Hoca: Fatih!Semih!Dersimde ne hakla bu şekilde konuşuyorsunuz!
Semih: Susmazsam nolurmuş!
Gül Hoca: Derhal susun dedim!
Fatih: Gel gel göstereyim ben sana nolurmuş!
Semih: Göstersene lan!
Gül Hoca: Aaa yeter! Fatih!Semih!Derhal dışarı çıkın!
Semih: Ama hocam…
Gül Hoca: Derhal dedim!Eylül sen de geç yerine!
Eylül: Hocam çok özür dilerim…
Gül Hoca: Sus Eylül!Bak bütün bir dersime mal olunuz!
Eylül: Haklısınız hocam…Çok üzgünüm…
Gül Hoca: Tamam geç yerine!Sessizce oturun çıt dahi duymak istemiyorum!
Eylül: Densiz gerizekalı! Sabah sabah tutsa çenesini olmazdı çünkü!
Öykü: Olur mu hiç…İlla bir yorum yapacak her olana!
Betül: Pardon da Semih’in ne suçu var…Onun üstüne yürüyen Fatih’ti!
Eylül: Ya kes sesini senle mi uğraşcam ya!
Bilge: Betül gel buraya! Bu kadar basit bir olay yüzünden niye muhatap oluyorsun!
Betül: Ben de istemezdim muhatap olmayı ama lüzumsuz yere abartan bizzat kendileri!
Eylül: Ben seni var ya!...
Betül: Ne var ya ne!
Eylül: Ya bak hala konuşuyor ya!
Ali: Eylül tamam ya sakin ol!...
Öykü: Hadi çıkalım şu sınıftan…
Öykü,Ali ve Eylül sınıftan çıkarlar. Gül Hoca ders sonuna kadar gelmez.Bitiş zili çalınca Fatih görünür ve yanlarına gelir.
Eylül: Ne oldu?Ne dediler?
Fatih:Yok bir şey ya hep aynı şeyler…
Ali: Ne geliyorsa başına şu sinirinden geliyor…
Fatih: Hah!Büyük filozof konuştu
Eylül: Ya tamam Ali basit bir olay ama konuşma şekilleri çok sinir bozucu…Şeytan diyor git sık gırtlağını!
Fatih: Aman da aman aşkım cinnet de mi geçirirmiş =D
Eylül: Dalga geçme Fatih!
Fatih: Bana sinirli diyenler utansın…Aşkım bir kere daha ruh ikizi olduğumuzu kanıtlamış olduk böylece değil mi? =D
Ali: Ne zamandan beri bunu kanıtlamaya çalışıyordun acaba?
Fatih: Şu andan itibaren =D
Eylül: Ya of tamam basit bir olaydı ama ben hala fazlasıyla sinirliyim…
Fatih: Tamam aşkım…Takma artık…
Eylül: Tamam sustum…
Öykü: Hadi bakalım girelim şu sınıfa artık…
Eylül: Ay o salağın yüzünü kim görcek şimdi ya…
Öykü: Bizzat sen canım…
Eylül: Valla mı…
Öykü: Ya tamam girelim artık şu sınıfa…Senin sevgilin iki espri patlatır şimdi yüzün güler =D
Fatih: Gıcıksın kızım sen…Dünya’nın en gıcıklar listesinde top beşin başındasın…
Öykü: Aaaa ne tesadüf sen de öylesin…Heralde benim tam altımda yer alıyorsundur =D
Fatih: Çok komiksin canım…
Öykü: Biliyorum canım =D
Ali: Amma inatlaştınız ha hadi sınıfa…
Fatih: O başlattı =D
Öykü: Hayır o =D
Eylül: Ya tamam hadi ya… =D

Gülerek sınıfa girerler.O sırada Ece de şirkette çalışmaktadır.Çalışırken kapı çalar.Gelen Alp’dir.
Ece: Alp…Hayırdır ne işin var burada?
Alp: İstemiyorsan çıkabilirim..
Ece: Ya saçmalama olur mu öyle şey…Bu saatte buralara gelmezdin hiç şaşırdım =) Ne içersin =)
Alp: Yok bir şey almayayım nazik teklifiniz için teşekkürler =)
Ece: Rica ederim beyefendi =)
Alp: Ben buraya sana bir teklifte bulunmaya geldim
Ece: Teklif derken…
Alp: Korkma evlenme teklif edecek olsam ofisinde gerçekleşmezdi bu teklif =) Sinemanın önünden geçiyordum ki müthiş bir film gördüm =)
Ece: Yok ya Fatih’le evde film izleyeceğiz ekersem çok kızar…
Alp: Zaten sadece ikimiz değil…Eylül ve Fatih’i de alalım diyorum…Hep beraber gideriz işte =) Eee ne diyorsun?
Ece: Olur…Gidelim bakalım =)
Alp: Tamam o zaman saat yedide alırız sizi =)
Ece: Tamam görüşürüz o zaman =)
Alp: Görüşürüz…Ben kalkayım hastaneye geç kalmayayım =)
Ece: Bence de işten kovulmak pek parlak bir gelecek değil =)
Alp: Öyle =D Akşama görüşürüz
Alp Ece’nin ofisinden çıkar.Zaman geçmiş ve akşam olmuştur.Son ders gelip çatmıştır.Son iki ders boştur ve herkes dışarıdadır.Bilge ise sınıfta müzik dinlemektedir.O sırada telefonu çalar ve telefonu açar.Tanımadığı bir numaradır.
Bilge: Alo?
Serdar: Hayatım nasılsın?
Bilge: Se…Serdar!
Serdar: Aşk olsun bebeğim tanımadın mı?
Bilge: Ne yüzle arıyorsun sen beni be!
Serdar: Ben de öyle düşündüm şimdi sadece aramak olmaz o beni özlemiştir dedim ve yanına geleyim dedim…Hem de yeni oklumu tanımış olurum diye düşündüm…
Bilge: Ne yeni okulu ya!
Serdar: Çok şaşırdın değil mi? Evet hangi şubedeydin canım 11TM/B değil mi?
Bilge cevap eremeden telefon kapanır.Çok kısa bir süre sonra Serdar Bilge’nin yanına gelmiştir.
Serdar: Hayatım nasılsın? (Bilge’nin saçlarıyla oynar)
Bilge: (Ağlayarak) Git buradan!Lütfen!
Serdar: Vaayy!Rica etmeyi öğrenmişsin
Bilge: Git buradan git!
Serdar: Kızma hayatım!Giderim…Nasılsa seneye hep beraberiz baban da çok sevinecek bu habere
Bilge: Ya ne istiyorsun hala benden…
Serdar: Ne mi istiyorum…Çok saçma bir soru olmadı mı bu?
Bilge: Ya tamam git lütfen…Lütfen!
Serdar: Tamam tatlım…Yarın görüşmek üzere
Serdar sakince sınıftan dışarı çıkar.Zaman geçmiş ve herkes evlerine dağılmıştır.Eylül de eve varmıştır.Eve gittiğinde Alp ıslık çalarak evin içinde dolaşmaktadır.
Eylül: Dayı hayırdır…Ne iş =D
Alp: Hazırlan cimcime sinemaya gidiyoruz
Eylül: Beni sinemaya götüreceğin için mi bu kadar neşeli ve heyecanlısın =D
Alp: Yok sadece sen değil
Eylül: Tamam mesaj alınmıştır…Bay karizma iş başında =D
Alp: Hadi fırla da hazırlan yemeği de dışarıda yiyeceğiz
Eylül: (Gülerek) Vayy valla Ece’nin yerinde olmayı isterdim…
Alp: Ne oldu geveze kıskandın mı =D
Eylül: Kıskandım tabii…Valla elinde olsa ömrünü onunla geçirceksin…
Alp: Amacım da o valla =D
Eylül: Vaayy…Sağol dayıcım =D
Alp: Tamam cimcime senin yerin bambaşka =D
Eylül: Allah razı olsun dayıcın =D
O sırada Fatih de evde ablasıyladır.
Ece: Fatih biraz çabuk ya geç kalıcaz yine senin yüzünden!
Fatih: Geldim ablacım geldim…Hayırdır ne bu telaş =D
Ece: Yersin terliği kafana sus!
Fatih: Gerginiz de =D
Ece: Fatih!
Fatih: Hem gergin hem inatçısın ablacım =D
Ece: Ne inatçılığı be…
Fatih: Valla hayatının aşkı sevgili Alp’i sürekli reddeden ben değilim…İnatçısın işte…
Ece: Allah Allah hayatımın aşkıymış…Sen zamanında Öykü’yü niye reddetmiştin o zaman…
Fatih: Abla niye durup durup açıyorsun o konuyu…Tamam seviyorduk zamanında Öykü’yle birbirimizi ama Eylül’ün hah burada parantez açmak istiyorum Öykü’nün en yakın arkadaşı kapat parantezi beni sevdiğini öğrenene kadardı…Hem şimdi bunu kimse bilmiyor ve özellikle de Eylül’ün öğrenmesini istemiyorum…Yerin kulağı vardır sus ablacım…
Ece: İşte erkekler toptan dengesiz…Boşuna demiyorum ben erkeklere güven olmaz diye…Burak da beni seviyordu aç parantez senin en yakın arkadaşının abisi kapat parantezi ama gördü sarışın Almanı hemen bırakıp kaçtı!
Fatih: O benim lafım bir kere ablacım kendi orijinal cümlelerini kur…Ayrıca bu anlattığın minik olay Alp’i deliler gibi sevdiğin gerçeğini değiştirmez…
Ece: En iyi erkek ölü erkek…Bundan sonra bir birliktelik mi aman tövbe…
Fatih: Sağol ablacım
Ece: Sözüm meclisten dışarı tabi
Fatih: Allah razı olsun =D
Yarım saat sonra Eylül ve Alp gelir ve sinemaya giderler.Öykü ise evdedir.
Zeynep: Kızım Bilge yine mi yok senle?
Öykü: Aaa olmaz mı anne!Cebimde dur hemen çıkarayım!
Zeynep: Zevzeklik yapma!
Öykü: Ya anlamıyorum seni kız senin yüzüne bakmıyor sen bana nasılsın demeden onu soruyorsun!
Zeynep: Annesi yok kızım…
Öykü: Benim de babam yok anne üstelik o annesini iki ayda bir görebiliyor…Keşke onun yerinde olsaydım…Ayrıca Serhat abi senin ona gösterdiğin özveriyi bana göstermiyor!(O sırada kapı kilidi açılır.)
Serhat: Zeynep,Bilge ben geldim!
Öykü: Bak anne!Ben odamdayım sen kızın gelince onunla sohbet edersin artık!
Zeynep: Öykü!Buraya gel!
Serhat: Hayatım noldu?
Zeynep: Yok bir şey aksiliği tuttu yine…
Serhat: Genç onlar…Bilge yok mu?
Zeynep: Yok aradım ben de ama kapalıydı telefonu…
Serhat: Dışarıdadır yine…
Zeynep: Fazla serbest bırakmıyor musun Bilge’yi?
Serhat: O böyle alıştı hayatım bu saatten sonra değiştiremem ki…
Zeynep: Sen bilirsin tabii…Ama yine de…
Serhat: Zeynep lütfen…
Zeynep: Tamam sen bilirsin…
Saatler geçer ve saat 1:30 olmuştur.Bilge hala ortalarda yoktur.Serhat Bey defalarca aramıştır fakat telefonu kapalıdır.Betül’ü ararlar.Serdar’ın Bilge’yi tekrar rahatsız ettiğinden haberdar olan Betül hemen oraya gelir.Ali’nin yanına gitmiş olabileceğini düşünüp onu da ararlar.O da telaşlanmış ve yanlarına gitmiştir.Serhat Bey Bilge’yi tekrar aramaya karar verir.Telefon bu kez kapalı değildir,telefon açılır.

1. BÖLÜM SONU

25-10-2009 19:42:40 PM
son_ay Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 51
ebuş ya bu ne güzel bir senaryo ya arkadaşını kutlarım benim yerime çok tşk et
kesinlikle bu işe el atsın ok bunları ona ilet canım çok merak ettim devamını bir an önce eklersen sevinirim
bu güzel paylaşım için çok tşkler ebuşumZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

dağ_han son_ayZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
orjinal adam Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
25-10-2009 19:50:47 PM
daghan_pelin Çevrimdışı

**

Katılma Tarihi: Aug 2009
Rep Puanı: 8
(25-10-2009 19:50:47 PM)son_ay Yazılan:  ebuş ya bu ne güzel bir senaryo ya arkadaşını kutlarım benim yerime çok tşk et
kesinlikle bu işe el atsın ok bunları ona ilet canım çok merak ettim devamını bir an önce eklersen sevinirim
bu güzel paylaşım için çok tşkler ebuşumZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

25-10-2009 19:56:18 PM
sevimli_514 Çevrimiçi

evet ben herseferinde sölüyorum ona zaten =)
beğenmenize sevindim devamı yorumlardan sonra

25-10-2009 19:57:57 PM
Can' Çevrimdışı

Katılma Tarihi: Jun 2009
Rep Puanı: 44
Tam Yerinde Kesmişsin YaZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Kendimi ÖLe Kaptırmısım Kİ Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
Süper Ya Hemen GeLsin Devamı Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

25-10-2009 20:36:13 PM
Cevap Gönder 

Kelebek Ömrü
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu

Derecelendir
  • 1 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

diziler Bedava Hit Siteler

Dağhan Külegeç , Dağhan Külegeç Biyografi , Dağhan Külegeç Resimler , Kavak Yelleri , Dağhan Külegeç Offical Web Site
Link Değişim Alanı ; Siteni Ekle , Dağhan Külegeç