Yeni Yüzümüzle Hizmetinizdeyiz

Cevap Gönder 
Sette bir gün
Yazar Mesaj
capt'njack Çevrimdışı

**

Katılma Tarihi: May 2009
Rep Puanı: 8
Sette bir gün
Arkadaşlar dün sete gittim. Dağhan'ı görmek için tabi. ilk giderken arabada bir sahnelerinin çekimini gördüm. 4lümüz arabadaydı. Dağhan arabayı kullanıyordu, Pelin yanındaydı. Aslı ile İbo da arka koltukta idiler. jenerik çekimi değildi onu baştan söyleyeyim replikleri falan vardı çünkü konuştuklarını görebildim. buyrun çekim arabası: (tıklayın büyüsün)

Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

daha sonra Seferihisar'da baya dolanıp aradık ama bulamadık onları. kaldıkları otele gittik. akşama kadar çekimde olacaklarını öğrendik. bu yol çekimleriydi. gördüğümüz sahnenin devamı yani. belki yemek yemeye gelirler diye bekledik. ama hiç gelmediler.

sonra dönüşe geçtik. ben artık umudumu kesmiştim ama bir ara Ferit'in içinde olduğu arabayı gördüm. biraz ilerisinde de benzinlikte Tims kamyonunu gördüm. daha sonra benzinliğe yanaştık. baştan kimseyi göremedim ama sonra İbo'yu farkettim. Dağhan yok galiba derken elinde çay ve bi paketle Dağhan geldi arkadan. hemen yanlarına gittim. ya da itiraf edeyim yeterince hemen gitmedim şöyle birkaç dakika tereddüt ettimZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

neler konuştuk o ne dedi ben ne dedim hepsini net olarak hatırlamıyorum. o kadar heyecanlıydım ki... ama Dağhan çok sıcak, cana yakın birisiydi. ilgilendi konuştu benimle. diziden ayrılıp ayrılmadığını sordum. gazetedeki yazılardan bahsettim. kimin yazdığını sordu. ben de söyledim. bunun üzerine ordaki bir arkadaşına dönüp dediklerimi aktardı. bu arada gülüyordu kesinlikle ciddi değildi. sonra arkadaşına gülerek "gazeteler yazdıysa doğrudur abi" dedi. ve ekledi "adamlar araştırıp yazıyolar herhalde araştırmadan yazmazlar". ama bunları derken hep gülüyordu. açıkçası ben buradan bir anlam çıkarılabileceğini düşünmüyorum. resmen konuyu kendi dalga geçerek değiştirdi.

set ortamını merak edenler için ekliyim. Dağhan daha çok set ekibiyle konuşuyor. Pelin ve İbo da masadaydı ama onlarla hiç konuşmadı Dağhan. uzak soğuk bi tavrı vardı onlara karşı. ben giderken de müzik dinlemeye başladı zaten. bir de foto çekildik efendim görmüşsünüzdür belki ama yine de koyayım buraya da:

Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

sonra ben ayrıldım oradan. kısaca ziyaretim böyle arkadaşlar

(Bu Mesaj 23-05-2009 20:55:59 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : capt'njack.)
23-05-2009 20:54:18 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Admin Çevrimdışı

Rep Puanı: 37
RE: Sette bir gün
senin için büyük bir sevinç ve heyecan
dağhan la yanyana gelmek , konuşmak heyecan verici olması gerek
espirili adam ayrılık konusunu da espiriye vurmuş
neyse bakalım bizde bekleriz ...
geziyi çok güzel yorumlamışsın
resimde güzel ...
kısacası herşey için teşekkürler...

Forum Kurallarını Okudunuz mu ?
Flood Mesaj Nedir ?

23-05-2009 21:03:41 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
capt'njack Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 8
teşekkürler valla bnm için gerçekten çok heyecan vericiydi. hala kendime gelebilmiş değilim. foto çektikten sonra öptüm onu bir de... o kadar tatlıydı ki hiç birşeye hayır demiyor. ztn fotoyu da kendisi söyledi.

23-05-2009 21:11:45 PM
daghan_ebru Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 31
(23-05-2009 21:03:41 PM)Admin Yazılan:  senin için büyük bir sevinç ve heyecan
dağhan la yanyana gelmek , konuşmak heyecan verici olması gerek
espirili adam ayrılık konusunu da espiriye vurmuş
neyse bakalım bizde bekleriz ...
geziyi çok güzel yorumlamışsın
resimde güzel ...
kısacası herşey için teşekkürler...

evet gercekten cok sanslisin ya ben senin yerinde olmak icin neler vermesdim Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz. ama gercekten ayrilik konusunda hala bir sey cözemedim ben belki cok komigne gidip söylemistir belkide dogru diye manasinda söylemisdir ama 1 secenek olmasin herseyden cok isterim Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

Koydum sevinclerimi önüme...
Baktim hepsi sensin !...

23-05-2009 21:54:59 PM
OZL3M... Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 0
cok sanslisin cnm yaa Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
ins ayrilmaz yaa Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
bu arada resimde anlinda yarami var ne ?
ayy niye oldu acaba Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
24-05-2009 01:35:00 AM
sevimli_514 Çevrimiçi

Rep Puanı: 68
ço...k şanslısın yaa
inşallah şakaya vurması gerçek olmadığındandır
çok saol bunu bizlerle paylaştığın için

24-05-2009 07:52:10 AM
son_ay Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 51
bende sizler gibi şanslıyım 69. bölümde dağhan pelin atakan su ile beraber oynadım onlarla tanışma fırsatı buldum hepsi çok tatlı şirin insanlar çok sıcak kanlılar ya dağhan için 6 saat sette kaldım çekimler çok fazla uzun sürüyor allah sabır versin valla bütün oyunculara benim bulunduğum sahne en azından 20 kere tekrarlanmıştır belki hatırlarsınız efe stad da köfte ekmek satıyodu işte ben o bölümde dağhandan köfte ekmek aldım çok güzel ve yorucu birgündü herkes çok rahattı ama dağhan rahat değildi o seyredilmekten hoşlanmıyor dikkati dağıldığı için bakanlara dönün arkanızı ya demişti herkes dönmüştü işte böle darısı görmeyenlerin başına inş görürsünüz Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

dağ_han son_ayZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
orjinal adam Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
24-05-2009 09:46:39 AM
sevimli_514 Çevrimiçi

Rep Puanı: 68
ne kadar şanslısın sonay
keşke bnde görebilsem

24-05-2009 09:56:05 AM
son_ay Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 51
(24-05-2009 09:56:05 AM)sevimli_514 Yazılan:  ne kadar şanslısın sonay
keşke bnde görebilsem
inş görürsün canım benimZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.

dağ_han son_ayZiyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
orjinal adam Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
24-05-2009 14:13:28 PM
melisageda Çevrimdışı

**

Rep Puanı: 16
çok şanslısın bu çekimler seferihisardamıydı urladamı
24-05-2009 16:00:35 PM
Cevap Gönder 

Sette bir gün
Mesaj Secenekleri Onceki - Sonraki Konu Ara / Bul Konuyu Değerlendir
Önceki Konu
Sonraki Konu

Derecelendir
  • 5 Oylar - 4.2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

diziler Bedava Hit Siteler

Dağhan Külegeç , Dağhan Külegeç Biyografi , Dağhan Külegeç Resimler , Kavak Yelleri , Dağhan Külegeç Offical Web Site
Link Değişim Alanı ; Siteni Ekle , Dağhan Külegeç