Arkadaşlar dün sete gittim. Dağhan'ı görmek için tabi. ilk giderken arabada bir sahnelerinin çekimini gördüm. 4lümüz arabadaydı. Dağhan arabayı kullanıyordu, Pelin yanındaydı. Aslı ile İbo da arka koltukta idiler. jenerik çekimi değildi onu baştan söyleyeyim replikleri falan vardı çünkü konuştuklarını görebildim. buyrun çekim arabası: (tıklayın büyüsün)
Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
daha sonra Seferihisar'da baya dolanıp aradık ama bulamadık onları. kaldıkları otele gittik. akşama kadar çekimde olacaklarını öğrendik. bu yol çekimleriydi. gördüğümüz sahnenin devamı yani. belki yemek yemeye gelirler diye bekledik. ama hiç gelmediler.
sonra dönüşe geçtik. ben artık umudumu kesmiştim ama bir ara Ferit'in içinde olduğu arabayı gördüm. biraz ilerisinde de benzinlikte Tims kamyonunu gördüm. daha sonra benzinliğe yanaştık. baştan kimseyi göremedim ama sonra İbo'yu farkettim. Dağhan yok galiba derken elinde çay ve bi paketle Dağhan geldi arkadan. hemen yanlarına gittim. ya da itiraf edeyim yeterince hemen gitmedim şöyle birkaç dakika tereddüt ettim
Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
neler konuştuk o ne dedi ben ne dedim hepsini net olarak hatırlamıyorum. o kadar heyecanlıydım ki... ama Dağhan çok sıcak, cana yakın birisiydi. ilgilendi konuştu benimle. diziden ayrılıp ayrılmadığını sordum. gazetedeki yazılardan bahsettim. kimin yazdığını sordu. ben de söyledim. bunun üzerine ordaki bir arkadaşına dönüp dediklerimi aktardı. bu arada gülüyordu kesinlikle ciddi değildi. sonra arkadaşına gülerek "gazeteler yazdıysa doğrudur abi" dedi. ve ekledi "adamlar araştırıp yazıyolar herhalde araştırmadan yazmazlar". ama bunları derken hep gülüyordu. açıkçası ben buradan bir anlam çıkarılabileceğini düşünmüyorum. resmen konuyu kendi dalga geçerek değiştirdi.
set ortamını merak edenler için ekliyim. Dağhan daha çok set ekibiyle konuşuyor. Pelin ve İbo da masadaydı ama onlarla hiç konuşmadı Dağhan. uzak soğuk bi tavrı vardı onlara karşı. ben giderken de müzik dinlemeye başladı zaten. bir de foto çekildik efendim görmüşsünüzdür belki ama yine de koyayım buraya da:
Ziyaretçiler Mesaj İçerisindeki Resimleri Göremezler. Resimleri görebilmek için lütfen BURAYA tıklayarak Üye olunuz.
sonra ben ayrıldım oradan. kısaca ziyaretim böyle arkadaşlar